Doe mee

Sta je achter onze visie en ben je net zo enthousiast als wij zijn? Dan ben je de juiste persoon om Dreamspire te helpen! Dat kan op verschillende manieren, zie hieronder voor een aantal suggesties. Wil je helpen, maar je weet niet precies hoe en wat? Neem dan contact op met ons: hello@dreamspire.org of 06 394 906 69.

Meedoen kan op verschillende manieren

Help

Doe mee met onze events of projecten. Doorgaans betekent dit handen uit de mouwen voor een nobel doel. Kijk op onze events of projecten pagina. Wie weet zit er iets tussen dat bij je past.

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met ons. Stuur een mail naar hello@dreamspire.org of bel 06 394 906 69.

Bid

Met Dreamspire bouwen we niet aan ons eigen koninkrijk, maar aan Gods Koninkrijk. Wij mensen zijn zeer beperkt in wat we kunnen. God daarentegen is almachtig. Daarom is je gebed belangrijk voor ons! Mail of bel ons, we vertellen je graag onze gebedspunten. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar hello@dreamspire.org met als onderwerp “Nieuwsbrief”.

Vertel

Vertel over het Goede Nieuws van Jezus. Wees een goede buurman/buurvrouw voor de mensen om je heen op je werk, thuis, op straat, enz. En als je het leuk vindt, vertel anderen over ons. Of het nou via sociale media is of face-to-face. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer mensen geholpen kunnen worden.

Momenteel gebruiken we de volgende sociale media: Facebook.

Geef

We streven ernaar om al onze activiteiten kosteloos aan te bieden, geïnspireerd door “Freely you received, freely give.” (Matteus 10:8b). Daarnaast steunen we ook goede doelen. Regelmatig zamelen we geld/spullen in voor organisaties als Actie4Kids, Dorcas en Compassion. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf te geven aan deze of andere goede doelen.

Op de contact pagina vind je onze bankgegevens.

Dreamspire = Vrijwilligers

Dreamspire wordt gedragen door vrijwilligers die zich willen inzetten voor het Koninkrijk van God. Wil je ook graag je gaven en talenten gebruiken, kijk dan snel op onze vacatures en projecten pagina. Wie weet ben je onze volgende versterking! Heb je niet zo veel tijd, maar wil je af en toe meedoen met onze activiteiten dan is dat uiteraard ook mogelijk. Meld je aan als vrijwilliger en dan word je op de hoogte gehouden van onze vrijwilligersacties.

Dreamspire is op zoek naar partners

Samen zijn we sterker. Daarom wil Dreamspire graag samenwerken met o.a. (huis)kerken/kringen, kerkelijke organisaties om zo onze krachten te bundelen. Richten op elkaars overeenkomsten en eenheid uit te stralen waar we toe geroepen zijn. Hoever de samenwerking gaat hangt natuurlijk af van de planning en fase waarin we zitten. Denk bij samenwerking bijvoorbeeld aan samen een activiteit voor de buurt te organiseren, samen een liefdadigheidswerk doen, samen evangeliseren, kennis en ervaring delen, samen cursussen organiseren, samen kerst vieren, enz. Laten we gezellig een keer samen koffie drinken, brainstormen en de mogelijkheden verkennen. Neem contact op via hello@dreamspire.org of 06 3949 0669 (ook Whatsapp/Telegram).

We werken samen met

Baptistengemeente Amsterdam-Noord
Baptistengemeente Amsterdam-Noord (website)