Een brief voor jou.

Mijn kind,

Hoewel ik weet dat je nu andere dingen aan je hoofd hebt, wil Ik toch de kans grijpen om je iets op het hart te drukken.

Je kent mij misschien niet, maar Ik weet alles over je. Ik weet het wanneer je slaapt, opstaat, blij bent of verdrietig. Want je bent gemaakt naar Mijn evenbeeld.  Nog voordat je groeide in je moeders buik kende Ik je al. Je bent geen vergissing. Je bent prachtig.

Het spijt me, dat je moeilijke tijden doormaakt in je leven. Het liefst zou Ik deze allemaal van je wegnemen. Je denkt nu misschien: ja… een beetje laat hé? Volkomen begrijpelijk en Ik neem het je niet kwalijk.

Wat Ik je wel wil laten weten, is dat je deze moeilijke tijden vanaf nu niet meer alleen hoeft te doorstaan. Ik zal met jou strijden, je aanmoedigen, en je troosten. Gewoon omdat Ik je vader ben, en jij Mijn kind bent. Als je het even niet ziet zitten, weet dat Ik dicht bij je ben en dat Ik altijd aan je denk. Je bent kostbaar voor Mij. En als je Mij zoekt, dan zul je Me vinden.

Op een dag zal Ik alle tranen van je ogen afwissen. En Ik zal alle pijn die je op deze wereld hebt geleden, wegnemen. Ik hou net zoveel van jou als van Mijn Zoon, Jezus. Jezus stierf, zodat wij weer bij elkaar kunnen komen. Ik gaf alles op waar Ik van hield, zodat Ik misschien jouw liefde kan winnen.

Ik ben altijd je Vader geweest, en ik zal altijd je Vader blijven.

Mijn vraag is, wil je Mijn kind zijn?

Ik wacht op je,

Je hemelse Vader

 

Dreamspire
Dreamspire wil een liefdevolle en inspirerende gemeenschap vormen die God-gegeven dromen vervult.