Mijn plan vs. Gods plan 08/01/2017

 

Hoi iedereen,

Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hebben jullie nog leuke voornemens voor 2017!? Allereerst willen wij mededelen dat er enkele spannende veranderingen zullen plaats vinden in 2017:

  • Aangepaste meetup tijden: 16:00 – 18:00 (daarna zullen met elkaar eten)
  • Nieuwe locatie2e zondag van de maand komen we samen bij De Binnenwaai en op de 4e zondag van de maand komen we samen bij Het Breed

We gaan het nieuwe jaar aftrappen met een super interessant thema; Mijn plan vs Gods plan.

Van kleins af aan worden we gestimuleerd om na te denken over de toekomst: “Wat wil jij later worden als je groot bent?” Klinkt bekend in de oren of niet? Ik wilde een tekenaar worden, en jij?

Tijdens onze tienerjaren is dit niet verminderd. Je kiest het “juiste” profiel uit, je denkt na over je toekomstige baan en je duikt vele uren in de boeken om je persoonlijke doelen te behalen. En dit is nog maar het begin! Wanneer wil ik trouwen? Hoeveel kinderen wil ik? Waar wil ik wonen? In wat voor auto wil ik rijden?

Wellicht hebben vele van jullie al een antwoord op bovenstaande vragen, MAAR wat als God een ander plan voor je heeft? 😉 Staat alles vast? In hoeverre is er nog vrije wil?

 

Datum en tijd: 8 januari december 2017 van 16:00-18:00 (daarna gaan we samen een hapje eten!)
Locatie: De Binnenwaai / Ed Pelsterpark 2 / 1087 EJ Amsterdam

Contactpersoon: Ho Ming Lau (mail: homing@dreamspire.org of bel/Whatsapp/Telegram: 06 3949 0669)

Dreamspire
Dreamspire wil een liefdevolle en inspirerende gemeenschap vormen die God-gegeven dromen vervult.