Wie wij zijn

Dreamspire wil de wereld veranderen door een liefdevolle en inspirerende gemeenschap te vormen die God-gegeven missie en dromen vervult.

Kernactiviteiten

Gemeenten stichten

We willen een netwerk worden van (huis)kerken die uitblinken in liefde en inspiratie. Gemeenschap van gelovigen die van God houden en mensen liefhebben. Gelovigen die samen willen groeien in het geloof en elkaar willen bemoedigen. Gemeenten die klein genoeg zijn om het persoonlijke te behouden, gemeenten die in hun plaats of buurt in praktijk laten zien wat een christelijke levensstijl inhoudt en anderen inspireert. Om gemeenten te stichten hebben we broeders en zusters nodig die deze kerken willen leiden en opbouwen.

Wil je onze (huiskerk) meetups bijwonen of wil je een huiskerk beginnen, neem dan contact op met ons via mail hello@dreamspire.org of 0639490669.

Helpen & Geven

Dreamspire geeft om mensen. We willen niet alleen maar praten over liefde, maar ook de handen uit de mouwen: Liefde in actie. Dreamspire wil medemensen helpen, bemoedigen of opvrolijken die een steuntje in de rug nodig hebben. Daarnaast steunt Dreamspire goede doelen financieel. We zijn geroepen om barmhartig te zijn, we willen dan ook onze ogen open houden voor de behoeftigen om ons heen en daar helpen waar we kunnen.

Tips en extra handen zijn altijd welkom. Hou onze website in de gaten voor aankomende helpen & geven events! Tips kunnen gestuurd worden naar hello@dreamspire.org of meld je aan als vrijwilliger.

Dromen & Doen

We geloven dat iedereen uniek is en dat God voor ieder van ons een plan heeft. Ook geloven we dat we allemaal verschillende gaven en talenten hebben gekregen. Daarom proberen we projecten op te zetten waarbij we deze gaven en talenten kunnen gebruiken en te ontwikkelen tot nut van de mensen en tot eer van God.

Laten we groot dromen en proberen onze God-gegeven dromen waar te maken!

Neem een kijk op onze projecten pagina en wie weet zit er iets tussen voor jou. Ook staan we open voor nieuwe projecten/dromen. Neem contact op via hello@dreamspire.org of 0639490669

Onze waarden

Relaties
We hechten waarde aan relaties met mensen, gelovig of niet. Centraal in onze omgang is liefde, authenticiteit, opbouw en genade.

Creativiteit en innovatie
Met de creativiteit die we hebben gekregen nieuwe manieren van evangeliseren, toerusten, etc. gaan uitvinden en -proberen. Veel experimenteren, veel falen, veel leren.

Verantwoord
We proberen onze organisatie zo plat en simpel mogelijk te houden zodat we onze tijd, energie en geld besteden aan zaken die we echt belangrijk vinden.

Verbinden
Krachten bundelen met andere christenen, kerken of organisaties. Samenwerken en elkaar helpen.

Leiderschap
We willen goede en sterke leiders opbouwen die voorgaan in al het goede waartoe we geroepen zijn.

Toekomstige generaties
We willen een omgeving creëren waarin de jongere generaties kunnen leren, groeien en uitproberen.

Toerusting
Gelovigen helpen bouwen aan een stevig fundament op Jezus Christus zodat ze goed weten waar ze in geloven, waarom ze geloven en wat hun verantwoordelijkheden zijn.

360° christen
Gelovigen helpen bouwen aan een stevig fundament op Jezus Christus zodat ze goed weten waar ze in geloven, waarom ze geloven en wat hun verantwoordelijkheden zijn.

Dreamspire is geïnspireerd door

Liefde voor God, liefde voor de medemens
Lucas 10:27

Ten volle leven zoals God het bedoeld heeft
Johannes 10:10

Omzien naar de minder toebedeelden
Jesaja 58:6-10

Mensen van Dreamspire

Carmen Huang

Carmen Huang
Bestuur, Administratie

Chen Ying He

Chen Ying He
Bestuur, Muziek

Ka Wai Ma

Ka Wai Ma
Bestuur, Marketing

Michel Korzelius

Michel Korzelius
Financiën

Ho Ming Lau

Ho Ming Lau
Meetups Amsterdam

Denise Wong

Denise Wong
Events, Muziek

Maaike Tasma

Maaike Tasma
Helpen & Geven

Mantik Mo

Mantik Mo
Muziek

Simon Man

Simon Man
Meetups Enkhuizen

Choi Ying Tang

Choi Ying Tang
Meetups Enkhuizen

Jaarverslagen